Nyílt levél, hitel ügyben

3 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
admin
Nyílt levél, hitel ügyben

Nyílt levél, hitel ügyben

Kedves Embertárs!

Jelzem Önnek, hogy az emberiség történetében egyedülálló emberi jogi és gazdasági változások ideje zajlik, amelyről a fő sodratú, a rabszolgatartók által üzemeltetett médiában csak elvétve és akkor is csak érintőlegesen van szó.

Az Ön érdeke az, hogy ismerje a változásokat, ezért nyílt levél formájában tájékoztatom a lényeges változásokról.

Előzmények

Az emberiséget már több ezer év óta alattvalóként, illetve rabszolgaként kezelte egy szűk, uralkodó réteg, amelynek lebomlás most zajlik, erről itt írtam: A lebomló rabszolgatartó rendszer

A sorsfordító változás

Az OPPT, felismerte az emberiség kirablását és rabszolgasorban tartását, ezért a UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv, amely a Földön zajló üzleti élet „bibliája”, amelyet mindenkinek be kell tartania a Földön) törvénye alapján, visszavonta a bankok, kormányoknak álcázott vállalatok és minden, ember által létrehozott jogi entitás működési engedélyét, amelyről itt tájékozódhat: Tájékoztató a bankok, „kormányok” és vállalatok felszámolásáról

Mi a változás lényege? A jelzett oldalon is megtalálható:

Mostantól minden személy egyéni entitásként cselekszik, mindennemű vállalati háttértámogatás nélkül, teljes személyes felelősséggel tartozva minden és valamennyi cselekedetéért, az UCC 1-103 számú nyilvános irányelv által támogatott szokásjog, illetve az OPPT UCC dokumentumaiban rögzített meghatározó törvény, az Egyetemes törvény alapján. (referencia: WA DC UCC Ref Doc # 2012113593)”

Fontos tényként jelzem még azt is, hogy a lebomló rabszolgatartó rendszer üzemeltetői természetesen tisztában vannak a hatalmuk végével, erőtlen próbálkozásokat azért még tesznek a folyamat leállítására, avagy az eddigi hatalmi struktúra új fajta átmentésére, amely viszont már nem lehetséges. Eljött a világuralom vége, átalakul a földi élet, teljesen más alapokon való működés valósul meg. Tájékozódásul, pl. ezeket az oldalakat is javaslom:

A UCC érvényessége az állítólagos Magyarországon

Vélhetően, az Ön állítólagos munkáltatója még nem értesítette Önt, hogy a UCC a magyarokra és személyesen Önre is vonatkozik. Én most akkor megteszem, itt tájékozódhat erről: A UCC érvényessége az állítólagos Magyarországon

A jelen felemássága

Ön, nyugodt lelkiismerettel állíthatja, hogy a sorok írójának nincs igaza, mert lám, a bankok és a „kormányok” még működnek.

Igen, igaza van Önnek... látszólag még működnek, igaz, immár jogalap nélkül. Az idejük viszont lejárt, a lebomlás már elindult. Javaslom, hogy ne a fő sodratú médiából tájékozódjon a változásokról, hanem az alternatív, valóban független hírforrásokat tartsa szemmel, azok ugyanis jól jelzik, hogy mi zajlik a Földön. Javaslom persze az OP magyar honlapot is, mert ez is mindent megtesz a hiteles tájékoztatásért.

A „hitel”-ről néhány szót

Ez az egyik legfőbb eszköz, amellyel az emberek rabszolgasorban tartása történt az utóbbi időben. Ma már bőséges irodalma van ennek a rabló-rendszernek, mindenképpen javasolt, hogy pl. itt is tájékozódjon erről: Bankkorrupció, avagy rablás a hitellel, vagy Az összes bankhitel csalás

Mi az, ami igazán érdekes? A UCC alapján csak akkor adható kölcsön, ha a valós tulajdont igazolni tudja a kölcsönadó, ugyanakkor a látszólag kormányok irányítása alatt működő ország-vállalatok esetében, az állítólagos törvények lehetővé teszik azt, hogy az embereket és az „államadósság” révén, magát az ország-vállalatot is, az ún. virtuálispénz kibocsátásával, szabadon kirabolják.

Hát nem furcsa?

Globális szinten tiltott,

lokálisan, vagyis ország-vállalati szinten viszont „törvényes” a rablás!

Az Ön helyzetéről néhány szót

Az előzmények ismeretében, amennyiben Ön:

  • hitelügyintézőként,
  • adósságbehajtóként,
  • végrehajtóként,
  • közjegyzőként vagy
  • bíróként

dolgozik, akkor az a tény állapítható meg, hogy az állítólagos magyar jog alkalmazásával, a rabszolgatartó rendszer fizetett alkalmazottjaként, a rabszolgaság fenntartása a munkaköre.

Ön most döntési helyzetbe került!

A fentiek ismeretében Önnek immár döntenie kell, hogy

  • továbbra is azt látja el, hogy mások kirablásában segédkezik – ebben az esetben máris jelzem, hogy Ön, a saját vagyonával felel a másoknak okozott kárért, amelyről itt olvashat: A kártérítés, mint végső eszköz,

    vagy a másik út, hogy
     

  • a munkáltatójától, vagy megbízójától kapott, a mások kirablását célzó megbízást, a UCC jogrend alapján érdemben elemzi és ha helytálló, akkor elismeri, hogy a UCC alapján, törvénytelenségről van szó.
    Megerősítem, hogy az állítólagos csúcsvezetők tisztában vannak a változásokkal, ugyanakkor az állítólagos középvezetők még a rabszolgaság fenntartásában érdekeltek, ezért erős nyomást gyakorolhatnak Önre.

Magánemberként cseppet sem irigylem azért, hogy helyes döntést kell, hogy hozzon, de bízom Önben, remélem úgy bánik másokkal és mások ügyével, ahogy azt másoktól várja el, amikor az Ön saját ügyéről van szó.

Namaste! – vagyis: Üdvözlöm az Önben lévő, Önt is éltető Teremtőt!
Andrássy Tamás

 

admin
Ember embernek farkasa

Ide kívánkozik egy latin közmondás:

– Homo homini Lupus est.

vagyis

– Ember embernek farkasa.

Immár eljött az idő, hogy ez a közmondás alapjaiban megváltozzon...
 

Eckl Géza
Végre valaki

Hasonló gondolkodással bír mint én, csak jobban tudja magát kifejezni.

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap