MOKK levél

5 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Anonymous
MOKK levél

Üdvözlet!
 
Érdeklődöm, hogy valakinek van-e már tapasztalata MOKK-os folyószámlahitel fizetési meghagyásának vitatsával kapcsolatosan. A folyószámlahitel a YENes hitelem számlájához kapcsolódik.. Azt tanácsolták, hogy 15 napon belül, küldjem vissza, azzal a kifogással, hogy a benne foglaltakat vitatom. Így majd a bank perel. Az OTP Faktoring adta át az ügyet, bár nekik több névre is elküldtem az OP-s nyomtatványokat, köztük a kölcsön-finanszírozási háttér igazoló okmányok bekérésére vonatkozó levelemet is. Persze semmi válasz. Illetve a MOKK-os meghagyás a  válasz. Van esélyem ha a bank perel?
Itt nyilván csak azzal érvelhetek, hogy nem tudom a pénz eredetét, és a bank nem adott ki erről semminemű dokumentumot, másfelől, hogy ez egy kreált pénz, amit a szerződésen az aláírásommal hoztak létre.
Van még pár napom a 15 nap lejártáig. Köszönöm a segítséget.

admin
Nem látom át a folyamatot

Kedves Henriette!

A jelenlegi jelzésed alapján, nem látom át azt, hogy a

http://op.harmoniaban.org/ucc-jogervenyesites

oldalon leírtak alapján, hogyan építetted fel a jogérvényesítési folyamatodat.

A MOKK (Magyr Országos Közjegyzői Kamara) fizetési meghagyása csak a harmadik a sorban.

Az első és a legalapvetőbb az állítólagos hitelezővel való egyeztetés és annak dokumentálása, udvarias értesítéssel és ha további törvénytelen követelés van, akkor folyamatos számlázással.

Megteszed, hogy lépésről-lépésre írod le, hogy eddig mit és hogyan tettél? Ezek ismeretének hiányában nem lehetséges átlátni a folyamatodat.

Volka Henriette
MOKK levél folyószámlahitelre

Kedves Tamás!
Köszönöm a gyors reakciót. Íme a folyamat: Az OP levelezésem, az OTP Bankkal már nem , csak a Faktoring Zrt-vel történt, mivel akkor már átadták nekik szerződésemet.
Udvarias értesítés mindenkinek, aki küldte a Faktoring levelet.
Udvarias értesítés kísérő levél      "
Tájékoztatás, kérdések és követelések
Kölcsön finanszírozási háttér igazoló dokumentumok bekérése
Számla 001, Számla 002  de nem írtak, nem hívtak, nem állítottam ki több számlát.
A Faktoring elküldte az értesítéseimet az OTP Banknak, mint illetékesnek???, aki szintén reagált a leveleimre, hogy tökéletesen működnek.  Gyakorlatilag a folyószámlahitelem, tarozásrendező hitel lett, ( 470 ezer Ft, szerződés sajna van) 40%-os kamattal és 1 100 000 Ft lejárati összeggel. Ezzel segített az OTP.
Mostanáig nem történt semmi. Erre megkaptam a MOKK-os levelet.
Gondoltam a közjegyző úrnak is elküldöm a tájékoztatás, kérdések és követelések levelet, majd az udvarias értesítést és kísérő levelét. Bár ez egy tiszta Ft hitel?? csak számlán, csak utalásokkal szinte, akkor is egy olyan hitel, ahol szintén jó lenne tudni a pénz eredetét, tulajdonjogát. Ha rosszul közelítem meg, kérem Tamás jelezze.
Köszönettel, Heni

agrippa67
MOKK levél!

Szia!
Csak azért írok,mert én is hasonló cipőben járok! Nekem 2 MOKK-os levelem van.
Hiába írtam annak idején az otp-nek az UCC alapján előírtak szerint,meg,hogy milyen dokumentumokat küldjenek el számomra,továbbadták a faktoringnak,ellenük az engedményezési jogokra hivatkoztam,nekik is küldtem az udvariasokat. A minap kaptam meg a Mokk-os leveleket és nem tudom,hogy mire számíthatok a továbbiakban,mert úgylátszik a UCC -től nem igen ijedtek meg!
Ha lesz valamilyen fejlemény írni fogok.

Volka Henriette
mokk level

Targyalas lett belole. Elfelejtettem elmenni. De kiiktatjuk a folyoszamla hitelt a yenes jelzaloggal egyutt a Bankcsapdaval. Most Erstere megyek 29 en . Sajnos az ucc s dolgokkal itt sem mentem semmire. De ma Mo on semmifele torvenyt es jogot nem tisztelnek. Nem beszelve arrol hogy egy nem letezo allam nem jogszeruen mukodve torvenyteken torvenyekkel tart sakkban minket. Ennyit a nem letezo Magyarorszag mukideserol. Ez van.

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap