Makói Földhivatal első reakciója

1 tartalom / 0 új
Anonymous
Makói Földhivatal első reakciója

Sziasztok!  
6 hete beadtam a Makói Földhivatalba az udvarias értesítésemet és a kísérő levelet, ami alapján azt kértem a vezetőségtől, hogy 15 napon belül töröltessen mindenkit a tulajdon lapomról, rajtam kívül.
Hagytam nekik több időt mint 16 nap, hogy ha akarják és szeretnék, leellenőriztethessék ha erre egyáltalán van hatáskörük.
Elek Róbert állítólagos hivatalvezető a kérdésemre, hogy miért nem válaszolt a kérésemre, azt a választ adta, hogy megmutatta a jogászuknak és az azt mondta neki, hogy ne foglalkozzon vele.
Kérésemre, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ő, bárki tulajdon lapjára bejegyzéseket változtathasson, mi szükséges? 
Válasza: Az hogy hatázozatot kapjon, mert határozatok alapján van módja a változtatásokra.
Erre én közöltem vele, hogy én egyjogerős határozatot nyújtottam be hozzá amit ha nem fogad el akkor hivatalosan cáfolja meg az értesítésemet, ellenkező esetben kárt akar okozni nekem amit én nem nézek jó szemmel.
Azt válaszolta, hogy nem fogja megcáfolni mert nem is érdekli az egész így küldözgethetek neki bármit mert nem is akar reagálni rá mert akkor életbe lépne a szerinte egyoldalú szerződés ami neki hátrányos lehetne, ezért nem hajlandó reagálni sem az értesítésemre.
Közöltem vele, hogy a szerződés azonnal hatályba lépett akkor amikor 15 napon belül nem cáfolta meg és nem is volt hajlandó azt tenni amit én kértem tőle hivatalos formában határozatot közölve vele.
Minden esetre én felkészültem erre a lehetőségre is ezért egy újabb értesítést és kísérő levelet írtam az alkalmazottak számára is mivel a főnökük nem is tájékoztatta őket pedig az is benne van az értesítésben de ezt is elmulasztotta a vezető Elek Róbert. Átvetettem egy alkalmazottal és a lelkére kötöttem, hogy adja tovább minden alkalmazottnak akinek csak tudja, hogy mindenki értesülhessen a tényekről.
A következő lépésem az lesz, hogy újra elküldöm neki az értesítést kísérő levéllel és felszólítom újra, hogy tegye azt amit kérek tőle mert a károkozása nyilvánvaló mivel egy határozatra azt állítja, hogy nem létezik, bár cáfolni nem akarja!
Természetesen az első számláját is megkapja mivel a szerződésünk életbe lépett azzal, hogy nem tudta megcáfolni és nem is töröltetett a tulajdon lapomról senkit akit kértem tőle, szerintem hivatalosan. 
Várom a hozzászólásokat és az ötleteket amit alkalmazhatnék, hogy érvényesíteni tudjam a jogaimat.
 
Sok sikert és kitartást kívánok minden embertársamnak akik már felébredtek!

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap