faktoring

2 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Anonymous
faktoring

Sziasztok!
Elkezdtem használni az UCC-t,mivel van egy hitelkártyás tartozásom és egy személyi kölcsönöm.
Már a faktoringnál van az ügyem,mivel munkanélküli lettem és hogy ne vegyék el a házamat elkezdtem alkalmazni a szegény emberek törvénykönyvét,az UCC-t.
Levelezgettem a faktoringal,az otp-vel,hogy küldjék meg számomra a szükséges igazoló dokumentumokat,de mindíg egy félremagyarázó levelet kaptam,tehát nem küldték el amit kértem,hejette a pszá-ra hivatkoznak,hogy ott le van írva.
Na most,valamelyik nap volt kint nállam egy maffiacsicska faktoringos,átadott egy levelet,amit feltöltök,kértem,hogy küldjék el számomra azt a szerződést amit én is aláírtam,mármint az engedményezési jogok vagy mi a franc,azt mondta,hogy azt nem tudják soha a számomra elküldeni,mert nincs,és hogy találkozunk a bíróságon.
Kérdésem,akkor most összecsináljam magamat,vagy ez az ők végjátéka lenne?

kázé
Egy kis segítség

Kedves Agrippa67!
Az írásodból nem derül ki , hogy bank megbízta a faktorcéget, vagy felmondta a szerződést és engedményezési szerződéssel átruházta azt a faktorcégnek. Ez utóbbira gyanakszom, mert engedményezést írtál. A bank és a faktorcég engedményezési szerződéséhez tényleg nem kell a hozzájárulásod, persze a faktorcég követeléséhez már kell (nekik!) egy megállapodás a részedről. Ezt ne írd alá, ha UCC szerint akarsz jogot érvényesíteni. Egyébként a bankok és a faktorcégek sem fognak érdemben válaszolni a UCC szerint feltett kérdéseidre, és ez a tény ugyebár önmagáért beszél.
Ami még fontos! Ezen az oldalon fent van minden, amire szükséged lehet. De neked kell elolvasni, értelmezni, mert ha belekezdesz, akkor teljes felelősséget kell vállalnod mindenért. Teljes felelősséget CSAK a tudás birtokában tud vállalni az ember. Ha már kellő mértékben érted ezeket, lehet hogy harcolni sem akarsz. A harcosokat ugyanis könnyen "kivégzik" a bíróságokon meg a jogi útvesztőkben. Egy harcos mindig ellenfelet akar, szóval a győzelem sem jó neki hosszútávon. Fogadd el, hogy a másik oldalon álló felek is emberek, ugyanolyan megtévesztett lények, mint mi. A "maffiacsicska faktoringos" is. Igaz, ők nem értékteremtő területen dolgoznak, hanem az értékelvonó területen. De ettől még ugyanolyan emberek, sőt lehet hogy nekik is van valamilyen hitelük, tartozásuk, amit csak döcögve vagy sehogyan sem tudnak fizetni. Úgy tudják, hogy dolgoznak és hogy az jó.
Ezen az oldalon nem úgy történik a segítség, hogy megmondják mit kell tenni, és nem kell sokat gondolkodni, majd más kitalálja. Aztán ha nem jött be, akkor más a hibás. Ennek a hozzáállásnak több milliárd rabszolga lett a következménye, hiszen az egész bolygó egy rabszolga telep. ( persze csak volt !!! hála többek között az OPPT-nek is) A történelemkönyv tele van olyan esetekkel, hogy összefogtak, közösen harcoltak, mégsem lett komoly változás. Az egyetlen út a tudatosodás, az egyéni felelősségvállalás. Szerintem itt senki sem jártas a jogokban, nekem eltartott 1-2 hétig, mire kezdtem érteni, ami itt le van írva. Nem értettem mindent, csak kezdtem érteni. Több évtizednyi hazugságot nem könnyű kitörölni az elméből.
Magadat csakis Te tudod felszabadítani. Sok sikert hozzá !

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap