4 banknak küldtem levelet

2 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Anonymous
4 banknak küldtem levelet

Sziasztok!
Végre átrágtam magam az anyagon, végre elkészítettem a leveleket és végre ma négy banknak (BB, CIB, MERKANTIL, BANIF PLUSZ) el is küldtem.
Várom a fejleményeket, és bátorítok mindenkit, hogy lépje meg ezt. Merje meglépni.
Nem csatolom, mert én is a már  fenn lévők mintájára készítettem el.
Majd a válaszokat felteszem.
Baráti üdvözlet mindenkinek

Fazekas Ágnes
Ismét belevetem magam a témába és pótolom az elmaradásom

Elég hosszú idő után ismét belevetem magam a témába. Mindegyik bank a maga magyarázkodását küldte, természetesen egyik sem tudta azokat az konkrétumokat elküldeni amit kérünk. A Banif felmondta a gk. CHF szerződésemet, átadta a MOKK-nak. E-mailben elküldtem a Dr Varga György közjegyzőnek az udvarias értesítést, amire nem kaptam választ. Egy eszement tanács alapján megkifogásoltam a "Fizetési meghagyást", amit elutasított, mert túl léptem a 15napot. Itt most tanácstalan vagyok.
CIB küldött listát a pénzmozgásról mintegy 56 oldalban, de arról, hogy a pénz honan van, arról semmit nem tudott írni. Viszont, a két aláírónak, Papdi-Rékási Mariann-nak és Zsolnai Tündének egy-egy Udvarias értesítést küldtem, amire nem kaptam válasz, de felmondták a szerzdésem, viszont átadták az Intrum Justitiának.
E-mailben kapott egy levelet Felfalusi Péter, erre  újabb felszólító levelet kaptam, Keszthelyi Bernadett-től.Így most megkapja az Udvarias Értesítést. Minden levelet most nem tudok feltölteni, de innentől kezdve következetesebb és kitartóbb leszek. Mert muszáj!

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap